4. Květen 2023

Bez vás je to jen cesta.
Cesta. Místo, kde se sny stávají skutečností. Cestování na dvou kolech obohacuje život o příběhy lidí, míst a zážitků. A ať už jezdíte kvůli adrenalinu, dobrodružství, zábavě, nebo se jen chcete dostat do práce, sdílíme cestu s vámi. S motocyklem Honda máte domov.

Není nad to, když otočíte plynovou rukojetí a pocítíte kouzlo zrychlení. Je to esence svobody a nezávislosti. A způsob, jak žít život – svůj život – co nejvíc naplno.

Jízda na motocyklu Honda je celoživotní cesta, která vás zavede na místa, o nichž se vám ani nesnilo. Ať už dáváte přednost emocím naked motocyklu CB650R, novým obzorům, které vám otevírá model Transalp, nebo dlouhým dobrodružným cestám s Hondou Africa Twin, můžete se zapojit do komunity.

Můžete být členy skupiny majitelů, motocyklových klubů nebo osamělými víkendovými jezdci. Můžete jezdit s přáteli, v neděli ráno na kávu, kroužit po závodním okruhu nebo projíždět napříč kontinenty. Bez ohledu na to, z jakého důvodu nebo kvůli čemu se jezdci připojí ke komunitě Honda, získají přístup k podpůrné a inkluzivní síti stejně nadšených jezdců. Všichni si rádi užívají čistou radost z jízdy.