28. Červen 2021

Vážení zákazníci,

dovolte, abychom Vás informovali ohledně letošního již 12. ročníku akce Honda Fest 2021. Termín akce: 1. - 5. září 2021 (příjezd je ve středu 1. září odpoledne/večer a odjezd v neděli 5. září v dopoledních hodinách). Místo konání akce: hotel Orea Resort Horal****, Špindlerův Mlýn (odkaz na internetové stránky hotelu).

Na akci se zákazníci můžou přihlásit prostřednictvím ONLINE registračního formuláře, který aktivujeme dnes – pátek v 18:00 – viz odkaz: https://www.honda-experience.cz/cs/honda-fest

Zakazníci ihned po registraci dostanou automaticky generovaný potvrzující email s číslem bankovního účtu a instrukcemi k platbě. Platba pro české účastníky musí být provedena do 3 dnů po registraci v CZK na český bankovní účet. Účastnický poplatek: 7.480,-Kč vč. DPH/osoba/pobyt. Tento účastnický poplatek zahrnuje: - 4x ubytování v hotelu Orea Resort Horal****, Špindlerův Mlýn (ve dvoulůžkovém pokoji při obsazení dvěma osobami!), - 4x polopenzi (snídaně a večeře formou bufetu), - neomezený vstup do hotelového bazénu, whirpoolu, finské a parní sauny v rámci otevíracích hodin (privátní saunová zóna je za příplatek), - hotelové venkovní parkoviště.

Zdůrazňujeme, že cena je za jednu osobu ve dvoulůžkovém pokoji při obsazení dvěma osobami. Zájemcům o samostatný pokoj bude účtován účastnický poplatek v celkové výši 10.990,- Kč vč. DPH/pobyt! Možnost samostatného pokoje je ovlivněna celkovou kapacitou hotelu a také počtem zájemců.

Nárůst ceny z minuloročních 6.000,-Kč je způsoben nárůstem cen služeb a potravin. Nicméně se jedná kvalitativně o třídu lepší hotel oproti loňskému roku, ve kterém proběhla nedávno rekonstrukce za ca půl miliardy Kč.

Pro všechny registrované platí stornopodmínky hotelu Orea Resort Horal****. Pokud v důsledku přímých opatření vlády a/nebo jiných kompetentních orgánů státní správy, uložených v souvislosti s výskytem či šířením nového typu koronaviru označovaného jako SARS-CoV-2 a infekční nemoci COVID-19, tímto virem vyvolané, bude zakázáno poskytovat hotelové služby a realizovat akci Honda Fest 2021, budou podniknuty kroky k navrácení účastnických poplatků v nejbližším možném termínu.

Pro účastníky bude připraven večerní program - cestovatelské prezentace, kaskadérské vystoupení, hudební kapela, soutěž o ceny. Každý účastník dostane tričko s logem Honda Festu, nálepku na motorku a podrobný itinerář s trasami. Trasy se budeme snažit koncipovat tak, aby byly pro zákazníky jezdecky zajímavé. Elektronický itinerář všech plánovaných tras pro navigace, organizační pokyny ohledne příjezdu a prvního dne obdrží účastníci emailem minimálně týden před konáním samotné akce.

 

Váš Racing Team H.J.M.