19. Prosinec 2018

CB650R Neo Sports Café

Elegantní, uhlazené stroje, navržené do města, pro moderní životní styl.

Pouhý pohled na motocykl CB650R Neo Sports Café stačí k tomu, aby se vám rozbušilo srdce. Zmocňuje se vás vzrušení. Očekáváním se celý třesete. S touhle motorkou je posouvání limitů a nadšení na denním pořádku. Je to perfektně navržený stroj s vybavením, které vám vyrazí dech. S kompaktním designem v minimalistickém Neo Sports Café retro stylu, plným LED osvětlením, čtyřválcovým motorem, kterého se už nebudete chtít vzdát, a podvozkem, se kterým nebudou problém ani ty nejostřejší zatáčky. Projeďte se na motocyklu CB650R a ještě dnes si vychutnejte dokonalé spojení síly, stylu a výkonu.Pouhý pohled na motocykl CB650R Neo Sports Café stačí k tomu, aby se vám rozbušilo srdce. Zmocňuje se vás vzrušení. Očekáváním se celý třesete. S touhle motorkou je posouvání limitů a nadšení na denním pořádku. Je to perfektně navržený stroj s vybavením, které vám vyrazí dech. S kompaktním designem v minimalistickém Neo Sports Café retro stylu, plným LED osvětlením, čtyřválcovým motorem, kterého se už nebudete chtít vzdát, a podvozkem, se kterým nebudou problém ani ty nejostřejší zatáčky. Projeďte se na motocyklu CB650R a ještě dnes si vychutnejte dokonalé spojení síly, stylu a výkonu.

Přední tříčtvrtinový pohled na model Honda Gold Wing, s přepravním kontejnerem v pozadí, detailní záběr znaku modelu Honda Gold Wing, předního štítu a přístrojů.

CBR650R

Každá jízda je malý závod.

Motor burácí a kola se zařezávají do asfaltu, zatímco se proplétáte serpentinami a klopíte zatáčky. Je jedno, jestli se chcete projet po městě, nebo rozžhavit trať na závodní dráze. Motocykl CBR650R zvládne obojí s přehledem. Čtyřválcový motor v sobě skrývá pořádnou nálož výkonu, který budete mít díky podvozku, který zvládne i ty nejostřejší zatáčky, vždycky pod kontrolou. Volitelná kontrola točivého momentu Honda (HSTC) vám zajistí lepší stabilitu pomocí kontroly trakce zadního kola, vidlice Showa SFF USD se zase postarají o výbornou odezvu zavěšení. Drsný sportovní vzhled tohoto motocyklu skvěle doplňuje moderní plné LED osvětlení a digitální LCD displej. Honda CBR650R byla zrozena k závodění, stejně jako vy. Díky motocyklu CBR650R bude každá vaše běžná jízda jako závod.

Front three-quarter facing Honda Africa Twin Adventure Sports, close up of Honda Africa Twin, headlights and engine.

CBR500R

Každý den je závod.

Každý, kdo dává do závodění srdce, ví, že jízdě po závodní dráze se nic nevyrovná. S motocyklem CBR500R, který se pyšní odvážným, ultra agresivním designem a silným řadovým dvouválcovým motorem s antihoppingovou spojkou, si můžete pocit vzrušení z rychlé jízdy plně vychutnat i s řidičským oprávněním A2. Tahle motorka, inspirovaná modelem CBR1000RR Fireblade, má závodění prostě v krvi. Postarali jsme se o to, aby byla dokonale ovladatelná i při těch nejvyšších rychlostech. Také jsme upravili tlumič výfuku, jehož zvuk si nyní zaručeně zamilujete. Plné osvětlení LED se postará o perfektní viditelnost a díky tmavému LCD displeji pro vás bude hračka za jízdy kontrolovat, jak jste na tom. Žijte rychle díky modelu CBR500R.

Front three-quarter facing Honda Africa Twin, close up of Honda Africa Twin badge, engine and headlights.

CB500X

Motorka pro ty, kdo chtějí objevovat město.

Zažijte město jako nikdy předtím. Model CB500X si díky svému výkonu a obratnosti hravě poradí s betonovou džunglí. Kompaktní tvar, pevná konstrukce a odvážný styl: Tahle motorka se nezalekne off roadu ani města. Řadový dvouválec s antihoppingovou spojkou zajistí snadno ovladatelný výkon, na který se můžete spolehnout. S podvozkem, který vydrží v každém terénu, se zase budete při jízdě cítit pohodlně a v bezpečí. Plné LED osvětlení a nový LCD displej motorce jenom dodávají na moderním vzhledu. Dobrodružství čeká, stačí otevřít dveře. Objevte znovu město s modelem CB500X.

Front three-quarter facing Honda Neo Sports Cafe, close up of Honda motorcyle logo and seat.

CB500F

Drsný, upřímný, dravý.

Elegantní a novátorská, s kompaktním designem ve stylu Street Fighter: Model CB500F přináší osvěžení ověřeného roadsteru v moderním balení. Minimalistické, čisté linie přitahují pozornost k řadovému dvouválcovému motoru. Plné LED osvětlení a LCD displej motorce jenom dodávají na moderním vzhledu. Upravili jsme tlumič výfuku, takže vydává typický jasný zvuk, bez kterého se dnes žádná pořádná motorka neobejde. Model CB500F má všechno, co potřebujete, bez zbytečné zátěže navíc. Tahle motorka se zapíše do dějin. Vychutnejte si svůj motocykl s modelem CB500F.

Front three-quarter facing Honda Super Cub, close up of Honda Super Cub seat, dial and front wheel.

FORZA 300

Je stále lepší a lepší.

Nejnovější verze má zbrusu nový trubkový ocelový rám, lehčí konstrukci a silný motor o objemu 279 cm3 dodávající skútru agilní vlastnosti. Díky systému volitelné kontroly točivého momentu Honda (HSTC), jenž je u skútru Honda použit úplně poprvé, se můžete spolehnout na skvělou trakci. Osvětlení je kompletně zajištěno diodami LED, čelní štít lze elektronicky nastavovat a na přístrojovém panelu se nachází kombinace digitálních a analogových přístrojů. Tento nový skútr působí dojmem opravdového GT a pod oplášťováním ukrývá vskutku sportovní vlastnosti.

Front three-quarter facing Honda Monkey-125, close up of Honda logo on seat, dial and headlight.

FORZA 125

Od všeho více.

Kapalinou chlazený čtyřventilový motor poskytuje bezkonkurenční zrychlení při dojezdu 480 km na jednu nádrž a živý výkon s plynulou odezvou na plyn při jízdě ve městě i při dojíždění na delší vzdálenosti. Systém vypnutí motoru při volnoběhu snižuje spotřebu paliva a emise. Vypíná motor tři sekundy po zastavení a opět ho tiše nastartuje pouhým otočením plynové rukojeti. Design nového modelu byl výrazně přepracován. Ačkoli jeho křivky okamžitě prozradí, že se jedná o model Forza 125, byl každý panel pozměněn tak, aby celému skútru dodal elegantnější a dynamičtější vzhled s více zaoblenou přední částí a jemnějšími designovými liniemi. Model Forza 125 je dostupný v pěti různých barevných variantách.

Front three-quarter facing Honda Monkey-125, close up of Honda logo on seat, dial and headlight.

 

PCX 125

Náš nejlépe prodávaný skútr kategorie 125 ccm je stále lepší.

Model PCX byl vždy vyhlášený svou praktičností a hospodárností a dnes je díky novému sportovnímu designu navíc nepřehlédnutelný. Je zde větší podsedlový prostor – dost velký pro integrální přilbu. Světla z jasných LED diod a nový LCD displej pak podtrhují elegantní styl skútru. Lehčí kola s větším rozměrem pneumatik pro lepší přilnavost, přední brzda vybavená systémem ABS a odpružení s delším zdvihem zajišťují komfortní a jistou jízdu.

 
Front three-quarter facing Honda X-ADV, close up of Honda X-ADV headlights, windshield, back wheel and engine starter.
 

Zcela nový Super Cub

Jeden z nejoblíbenějších motocyklů Honda se vrací.

Již šest desítek let se ve velkém počtu prodává na celém světě. Je to cenově dostupný a spolehlivý malý motocykl, který se stal klasikou. Nyní je zpět, se svým nezaměnitelně stylovým retro vzhledem, ale vylepšený moderními detaily, jako je přední a zadní kotoučová brzda s ABS, analogový/LCD přístrojový panel a osvětlení kompletně osazené LED diodami.

Front three-quarter facing Honda Super Cub, close up of Honda Super Cub seat, dial and front wheel.